Over ons

Over salon magnolia

Laat u tot rust brengen in een gezellige omgeving, waar u kan genieten van talrijke schoonheidsbehandelingen. Komt u voor een ontharingvoetverzorging, of een ontspannende massage? Salon Magnolia gebruikt steeds de meest kwalitatieve producten en biedt u de behandeling aan die u verdient. 

In elke cursus of opleiding heb ik dan ook met volle overgave mijn tanden gezet. Ook in mijn vrije tijd laat ik mijn creativiteit botvieren. Zelf haarspeldjes, oorbellen, … maken met mijn dochters is het liefste dat ik doe.

Graag laat ik u genieten van wat “me-time” in mijn salon.

Onze missie

Naast een passie voor creativiteit en sociaal contact, streef ik steeds naar perfectie. Als jonge moeder van twee dochters leek ik in de stroom van het leven mee te gaan. Daarom heb ik op professioneel gebied een belangrijke knoop doorgehakt. Mijn eigen schoonheidssalon openen en doen wat ik graag doe! 

Het creatieve met het verzorgende aspect laten samenvloeien is het doel en tevens uitgangspunt van Salon Magnolia.

Mijlpalen

De groei van Salon Magnolia

2016

Opleiding gestart

In 2016 heb ik de beslissing genomen mijn droom na te jagen, namelijk schoonheidsspecialiste worden. Ik begon vol goede moed met een opleiding voetverzorging. Dit was enorm interessant en zo behaalde ik op 20/12/2016 mijn diploma hiervan in Brussel.

2017

Diploma behaald als Nagelstyliste bij Pronails.

2018

Certificaat ontharingstechnieken behaald

03april2018

Opening Salon Magnolia

09juli2018

Diploma gelaatsverzorging behaald

Aangezien ik met zo veel plezier mijn job uitoefende, wilde ik nog meer vakkennis vergaren in andere modules van de schoonheidsspecialisatie. Op 9 juli 2018 behaalde ik dan ook mijn diploma voor gelaatsverzorging met onderscheiding. Ik heb de keuze gemaakt om voor deze behandelingen met de producten van “Gerard’s” te werken.

2018

Certificaat “Chakra Stone Massage” aan de academie van Gerard’s

2019

Certificaat “Bamboemassage” behaald aan de academie van Gerard’s

16april2019

Diploma massagetherapeut behaald

aan de Wellnesacademie te Hasselt

10juli2020

Webshop Online

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ SALON MAGNOLIA

    Winkelwagen
    ×