Verzenden & Retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

We proberen de binnengekomen bestellingen te verzenden op dezelfde dag als de dag waarop de desbetreffende betaling binnen komt, met uitzondering van zondag. Aangezien wij slechts een kleine zaak zijn, kan dit indien het erg druk is, ook 1 à 2 werkdagen zijn na de dag van ontvangst van betaling. Wanneer je bestelling hier vertrekt, ontvang je hiervan een email met een traceringscode en een link waarop je je pakket kan volgen.

Wat zijn mijn verzendkosten?

België: €6,00

Nederland: €9.00

Wanneer je bestelt voor €49,00 of meer, vervallen de verzendkosten binnen België!

Wanneer je bestelt voor €65,00 of meer, vervallen de verzendkosten naar Nederland!

Afhaling in ons schoonheidssalon is uiteraard ook mogelijk. 

Wanneer je je bestelling doet, kan je eveneens ook aangeven wanneer je je bestelling het liefst komt ophalen. Let op, dit kan enkel op een vooraf afgesproken tijdstip.

Heb je je bestelling niet op tijd afgehaald?

Had je een bestelling geplaatst en werd deze verzonden, maar vervolgens niet opgehaald? Dan komt deze terug bij ons terecht. Indien dit gebeurt heb je twee keuze’s:

  • 1: Je haalt je bestelling zelf af in ons schoonheidssalon te Meerhout.
  • 2: We sturen deze terug naar je op, maar dan rekenen we wel terug verzendkosten aan.

Deze zendingen worden nog 2 weken bewaard. Indien u de zending na deze periode niet hebt opgehaald, behoudt  Salon Magnolia zich het recht de producten terug in de stock op te nemen. 

Beschadigde producten?

Hoewel elke inspanning is genomen om zeker te zijn van een veilige levering is het soms mogelijk dat een product beschadigd wordt tijdens de verzending. Mocht dit gebeurd zijn bij een product uit jouw bestelling, laat dit dan zo snel mogelijk weten via lina@salonmagnolia.be

Salon Magnolia kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden. Wij verpakken de producten op een dusdanige manier dat beschadi-gingen bijna onmogelijk zijn. 

Retourneren? 

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de koper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van het verkoop afziet.

Als je niet tevreden bent, kan je bestelde producten terugsturen binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de kosten van de terugzending. De aankoopprijs van het product zal worden terugbetaald binnen twee weken na ontvangst van het teruggestuurde product.

Salon Magnolia kan teruggestuurde artikelen weigeren, niet of slechts gedeeltelijk terug-betalen wanneer de terugzending niet voldoende gefrankeerd werd, de terugstuur termijn verstreken is, de productverpakking beschadigd of verwijderd is, het product geopend of gebruikt is of het product niet teruggestuurd is in zijn originele verpakking.

Verwittig steeds op voorhand dat je een product wenst terug te sturen (lina@salonmagnolia.be). Stuur daarna het onbeschadigde product in de originele verpakking voldoende gefrankeerd op naar: Salon Magnolia, retourzending, Olmsebaan 231, 2450 Meerhout (België). Wij aanvaarden enkel retourzendingen na telefonisch contact of contact via mail.

Wanneer kunt u retourneren? Hebben wij een foutje gemaakt bij het inpakken en hebben we u het verkeerde product verstuurd? Geef dan onmiddellijk een seintje vooraleer het product te openen. Deze producten worden na overleg gewisseld. De artikelen dienen wel ongeopend en in hun originele verpakking toegestuurd worden. Indien de producten reeds gebruikt werden of geopend werden, kunnen ze niet meer teruggestuurd worden!

Annulatie van je bestelling is enkel mogelijk kort na het uitvoeren van je bestelling en vooraleer deze verstuurd wordt.

Indien er sprake is van overmacht, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld in geval van vertraging of niet-naleving van onze verbintenissen ten gevolge van externe elementen buiten onze controle, of de onmogelijkheid om onze materialen en goederen aan te schaffen. In deze gevallen van overmacht behouden wij ons het recht voor de overeenkomst (gedeeltelijk of geheel) te ontbinden zonder aansprakelijkheid op te lopen tegenover jou, onze klant.

    Winkelwagen
    ×

    Powered by WhatsApp Chat

    ×